A A A K K K

Успіх приватизації: економічний ефект від приватизації сьогодні складає понад 812 тис. грн

5 серпня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» відбулися два успішні онлайн-аукціони з приватизації. Загалом, виявили зацікавленість у придбанні об'єктів 7 потенційних інвесторів. Серед об'єктів, що знайшли нових власників:

1. Нежитлове приміщення в будівлі готелю «Зоря» площею 97,4 м², що становить 5/100 ідеальної частки від загальної площі. Початкова ціна активу становила 25,2 тис. грн, а переможна – 800 тис. грн. Зростання вартості відбулося у 31,73 раза. За право власності змагалося 5 учасників. Переможець має сплатити 160 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може скласти 960 тис. грн.  

Інвестор отримає актив розташований в місті Здолбунів, поруч зі стадіоном, відділенням пошти та магазинами. Придбаний об'єкт перебуває у хорошому стані, має цегляні стіни та водяне опалення. Наявні інженерні комунікації: електропостачання, водопровід та каналізація. 

2. Гараж, площею 19,0 м². Початкова ціна активу становила 773,02 грн, а переможна – 12,6 тис. грн. Зростання вартості відбулося у 16,30 раза. За право власності змагалося 2 учасників. Переможець має сплатити 2,5 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може скласти понад 15,1 тис. грн.  

У власність інвестора перейде об’єкт розташований у селищі Арбузинка, поруч з однойменною річкою та автомобільним шляхом територіального значення Т1510. 

Долучайтеся до приватизаційних аукціонів з метою підтримки економіки України та Сил оборони!

Не пропустіть свій шанс стати успішним підприємцем! Фонд державного майна пропонує широкий спектр інвестиційних об'єктів для будь-яких бізнес-ідей. Більше інформації шукайте на сайті https://privatization.gov.ua