A A A K K K

Відбудеться навчання щодо корпоративного управління та підготовки корпоративних секретарів

Український інститут корпоративного управління проводить навчання щодо втілення Принципів корпоративного управління та підготовки корпоративних секретарів.

Спеціалізована програма  «Корпоративний секретар»  надає учасникам необхідні в їх роботі знання та практичні навички у сферах: організації роботи органів управління АТ; протоколювання корпоративних подій; роботи із запитами акціонерів, іншими документами АТ, врегулювання конфліктних ситуацій; підготовки та оформлення правочинів з власними цінними паперами АТ; запобігання спробам корпоративного шантажу, корпоративного захоплення АТ тощо.

22-26 травня 2017 року відбудеться чергова програма навчання за адресою: м. Київ, вул. Михайлівська, 12-Б. Програма навчання буде надана за запитом.

Особи, що пройдуть навчання та успішно складуть іспит, отримають сертифікат державного зразка, їх дані будуть занесені до відповідного державного реєстру.

Навчання платне. До вартості входить: навчання, матеріали до програми, одноразове харчування, кава-паузи, складання іспиту, видача кваліфікаційного сертифікату.

З питаннями щодо участі необхідно звертатись до Ірини Біляченко за тел. (044) 228-87-59  e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua, www.cgpa.com.ua