A A A K K K

«Полтавадіпром`ясомолпром» на приватизаційному аукціоні

4 червня заплановане проведення онлайн-аукціону з приватизації  Єдиного майнового комплексу Державного підприємства «Державний інститут по проектуванню підприємств м'ясної та молочної промисловості «Полтавадіпром'ясомолпром». Стартова ціна — 16,8 млн гривень, торги пройдуть у системі «Прозорро.Продажі». Реєстрація на участь у торгах триватиме до 3 червня включно.

Єдиний майновий комплекс розташований неподалік центральної вулиці міста Полтава. Основний вид діяльності відповідно до Статуту: діяльність у сфері архітектури. Основна номенклатура продукції: розробка проектно-кошторисної документації підприємств м’ясної, харчової та інших галузей переробної промисловості агропромислового комплексу; в зв’язку з відсутністю замовлення на виконання проектних робіт впродовж 2023 року та І кварталу 2024 року реалізація проектної продукції відсутня.

Комплекс включає двоповерховий цегляний будинок з підвалом загальною площею 2427,3 м², а також меблі, офісну техніку та обладнання. Нерухомість підприємства розташована на земельній ділянці площею 0,3056 га.

Згідно з умовами продажу, протягом 6 місяців, покупець зобов'язаний погасити заборгованість із заробітної плати в розмірі 855,2 тис. грн та заборгованість перед бюджетом у розмірі 598,1 тис. грн.та  не допустити звільнення працівників підприємства. 

Дізнатися більше деталей про ЄМК ДП «Державний інститут по проектуванню підприємств м'ясної та молочної промисловості «Полтавадіпром'ясомолпром» можна за посиланням  — https://is.gd/d5cAyD

Взяти участь у торгах – https://bit.ly/3R3UMno