A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП "Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою"

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства "Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою". Проведення аукціону відбудеться 9 серпня в електронній торговій системі “Прозорро.Продажі”. Прийняття пропозицій потенційних інвесторів для участі в аукціоні триватиме до 8 серпня 20:00. Початкова ціна за об’єкт приватизації – 4 987 300 гривень без ПДВ.

Майно, що входить до складу єдиного майнового комплексу розташоване за двома адресами: м. Одеса, вул. Космонавтів, 34 та м. Одеса Люстдорфська дорога, 94-В. 

Основний вид діяльності підприємства  "Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" – дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук.

До складу об'єкта приватизації входить частка розміром 81/100 інженерно-лабораторного корпусу з господарськими будівлями та спорудами (гараж, навіс, трансформаторна, огорожа, вимощення) за адресою: м. Одеса, вул. Космонавтів, 34 та автогараж на 4 бокси по вул. Люстдорфська дорога, 94-В у м. Одеса. Також до складу входять три транспортні засоби.

Об’єкти нерухомості розташовані на двох земельних ділянках площею 0,27 га та 0,0928 га.

Згідно з умовами продажу, покупець ЄМК зобов’язаний забезпечити погашення боргів із заробітної плати та перед бюджетом, а також не допустити звільнення працівників підприємства протягом 6 місяців з дня переходу до нього права власності.

Запрошуємо підприємців взяти участь в приватизаційних аукціонах для відкриття нових перспектив для бізнесу.

Більше інформації про об’єкт приватизації можна дізнатися за посиланням: http://surl.li/uydysv

Взяти участь у торгах: http://surl.li/bmmpar