A A A K K K

Тарас Єлейко на Міжнародному онлайн-форумі «Польсько-українські дні бізнесу» розповів про можливості для бізнесу вигідно інвестувати в Україну

  24 вересня заступник Голови Фонду державного майна України Тарас Єлейко взяв участь у панельній дискусії «Польсько-українські фінансові інструменти та рішення для бізнесу: як знайти синергію» на ХІІ Міжнародному онлайн-форумі «Польсько-українські дні бізнесу».
  Метою заходу стало інформування представників бізнесу про дієві інвестиційні можливості та інструменти для підвищення конкурентоспроможності.
  Заступник Голови Фонду держмайна презентував учасникам Форуму унікальні інвестиційні можливості України, як держави, що є однією з небагатьох у Європі, де залишився первинний ринок державних активів.
  Під час виступу він акцентував увагу на тому, що важливим завданням Фонду є допомога як вітчизняному, так і закордонному бізнесу в обранні активів для вигідних інвестицій через приватизацію, за легкою і зрозумілою процедурою.
  «Сьогодні в Україні є безпрецедентна політична воля на проведення прозорої та відкритої приватизації, коли об’єкти реалізуються на відкритих аукціонах за єдиними для всіх правилами, через онлайн системи продажу, з усією відкритою інформацією. Фонд створив зручні інструменти для залучення інвестицій, які допомагають інвесторам отримати всю інформацію про об’єкти приватизації. Це сайт www.privatization.gov.ua,  який працює за принципом інтернет магазину, та віртуальні кімнати даних, які є сховищами первинних документів по об'єктах», – заявив заступник Голови Фонду держмайна Тарас Єлейко.
  Тарас Єлейко також поінформував учасників Форуму про унікальну можливість для потенційних інвесторів зайти на демонополізований український ринок виробництва спирту через приватизацію об’єктів ДП «Укрспирт» та Концерну «Укрспирт».