A A A K K K

Тарас Єлейко взяв участь у Форумі присвяченому транспортній інфраструктурі України

13 квітня 2021 року заступник голови Фонду держмайна Тарас Єлейко виступив на вебінарі в рамках Українського Форуму транспортної інфраструктури Онлайн за участі представників органів державної влади та держпідприємств, інвестиційних, консалтингових, фінансових та бізнес кілі з Європи та Північної Америки.

Тарас Єлейко під час своєї презентації розповів про порти, які заплановані до виставлення на прозору приватизацію у 2021 році - «Морський торговельний порт Усть-Дунайськ», «Скадовський морський торговельний порт» та «Білгород-Дністровський морський торговельний порт».

За словами заступника голови Фонду держмайна, приватизація таких об’єктів є цікавою для значної кількості потенційних інвесторів, в тому числі іноземних: з Саудівської Аравії, Об’єднаних Арабських Еміратів, ЄС, США та Китаю.

«Наше завдання - якісно підготувати ці об’єкти до приватизації та максимально розкрити інформацію для залучення якомога більшої кількості учасників, що забезпечить високу конкуренцію у відкритих торгах та зростання ціни», - заявив Тарас Єлейко під час виступу.

Український Форум транспортної інфраструктури Онлайн проводиться за офіційної підтримки Міністерства інфраструктури України та фінансованого ЄС проєкту «Підтримка органів влади України в розробці національної транспортної моделі та майстер-плану» та має на меті всебічне обговорення великих проєктів транспортної інфраструктури України.