A A A K K K

Заступник голови Фонду держмайна Костянтин Кошеленко з робочим візитом відвідав місто Херсон

22 квітня 2021 року заступник Голови Фонду державного майна України  Костянтин Кошеленко відвідав місто Херсон із робочим візитом.

Під час візиту заступник Голови Фонду взяв участь у прес-турі на ПАТ «Херсонський завод «Судмаш», де разом із керівництвом заводу та спеціалістами Фонду держмайна ознайомив з виробничими засобами заводу та надав фахові коментарі представникам ЗМІ, громадськості та потенційним інвесторам. 

В рамках засідання Херсонської регіональної ради інвесторів та з питань захисту бізнесу Костянтин Кошеленко провів зустріч із головою Херсонської обласної державної адміністрації Сергієм Козирем та підприємцями області, на якому презентував інвестиційне меню Херсонщини та обґрунтував ефективність реалізації реформ Фондом держмайна. 

Також, під час робочого візиту заступник Голови Фонду провів зустріч для вирішення питань передачі позастатутного майна в управління Херсонської ОДА із міським головою міста Олешки Євгеном Рищуком. На території Олешківської територіальної громади розташовані об’єкти  житлового фонду та інженерної інфраструктури. Передача позастатутного майна зі сфери управління Регіонального відділення, до сфери управління Херсонської ОДА з подальшою передачею до ОТГ вирішить соціальні проблеми мешканців, які вже багато років не можуть стати власниками свого житла. 

«Мета Фонду державного майна України - залучення сталих інвестицій. Статистичні дані показують, що всесвітня пандемія не вплинула на зацікавленість інвесторів. Вже 30 квітня відбудеться аукціон з приватизації ПАТ «Херсонський завод «Судмаш» - підприємства з великою історією та потенціалом. Фонд державного майна України провів серйозну работу по підготовці об‘єкта до приватизації, вся інформація про нього тепер прозора і доступна для кожного. Запрошуємо усіх інвестувати в Україну, модернізувати активи, розвивати бізнес та створювати нові робочі місця в будь-якій області країни, адже інвестиційне меню кожного регіону має привабливі пропозиції» - наголосив Костянтин Кошеленко.