A A A K K K

Фонд державного майна займає послідовну позицію максимального сприяння правоохоронним органам у протидії корупційним проявам

28 квітня 2021 року Фонд державного майна розпочав комплексну перевірку діяльності Управління забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області після отримання інформації щодо досудового розслідування Черкаською обласною прокуратурою в рамках кримінального провадження щодо діяльності посадових осіб зазначеного управління.

Фонд державного майна займає принципову позицію на очищення системи від корупціонерів та надаватиме всю необхідну підтримку правоохоронним органам для об’єктивного розслідування всіх обставин та встановлення істини.

Принципи відкритості та прозорості, запроваджені командою Фонду держмайна, відкидають будь-які можливості толерування корупційних проявів та унеможливлюють покривання злочинців, встановлення яких належить лише до компетенції суду. Тому Фонд, максимально сприяючи правоохоронцям на етапі розслідування, прийматиме відповідні рішення в межах чинного законодавства, грунтуючись виключно на висновках суду.

Наразі обов’язки керівника Черкаського управління виконуватиме заступник начальника управління Олександр Кива.