A A A K K K

Про затвердження Плану заходів ФДМУ з виконання Державної програми приватизації на 2012-2014  роки

№ 341 від 11 березня 2012 р.

 

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

                                                                                                          НАКАЗ

 

                                                                                        06.03.2012                                         Київ                                             № 341

 

 
Про затвердження Плану заходів ФДМУ
з виконання Державної програми 
приватизації на 2012-2014  роки

 

   Відповідно до Закону України «Про Державну програму приватизації» від 13 січня 2012 року № 4335-VI, доручення Кабінету Міністрів України від 20.02.2012 № 4669/1/1-12 та враховуючи службову записку Управління координації   розробки   та  виконання  програмних документів від №                    

 

НАКАЗУЮ:

   1. Затвердити План заходів Фонду державного майна України з виконання Державної програми приватизації на 2012-2014 роки (далі – План заходів), що додається (Додаток 1).

   2. Заступникам Голови Фонду, керівникам структурних підрозділів  та регіональних відділень Фонду забезпечити у своїй роботі неухильне дотримання норм Закону України «Про Державну програму приватизації» (далі - Програма) та безумовне виконання Плану заходів, затвердженого цим наказом.

   3. Керівникам структурних підрозділів  та регіональних відділень Фонду здійснювати постійний моніторинг виконання ними завдань Програми, аналіз досягнутих результатів та, у  разі необхідності, готувати пропозиції щодо корегування Плану заходів.

   4. Заступникам Голови Фонду та секретаріату Колегії Фонду забезпечити внесення до Плану засідань Колегії розгляд щокварталу на Колегії Фонду звітів не менше двох керівників регіональних відділень Фонду про виконання Програми.

   5. Управлінню координації розробки та виконання програмних документів із залученням керівників структурних підрозділів  та регіональних відділень Фонду забезпечити моніторинг виконання Програми, а саме:

   5.1. Подавати щокварталу Верховній Раді України, Президенту України, Кабінету Міністрів України аналітичну довідку про хід виконання програми.

   5.2. Інформувати щомісяця Президента України та Кабінет Міністрів України про хід виконання Програми.

   5.3. Складати і подавати щороку до 1 квітня Верховній Раді України, Президенту України, Кабінету Міністрів України звіт про результати виконання Програми за попередній рік.

   6. Управлінню координації розробки та виконання програмних документів надавати Управлінню взаємодії з Верховною Радою України та комунікаційного забезпечення і Управлінню офіційних друкованих видань та міжнародної інтеграції матеріали, зазначені у пунктах 5.1., 5.2. та 5.3. цього наказу,  для оприлюднення.

   7. Управлінню взаємодії з Верховною Радою України та комунікаційного забезпечення і Управлінню офіційних друкованих видань та міжнародної інтеграції забезпечити відповідно оприлюднення матеріалів, зазначених у пунктах 5.1., 5.2. та 5.3. цього наказу, шляхом розміщення на веб-сторінці Фонду державного майна України в мережі Інтернет та опублікування в офіційних друкованих виданнях Фонду – Державному інформаційному бюлетені про приватизацію або його додатку – газеті «Відомості приватизації».

   8. Контрольно-ревізійному управлінню залучати представників правоохоронних органів до планових перевірок діяльності регіональних відділень та представництв Фонду.

   9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Голова Фонду                                                  О. Рябченко

 

Додаток