A A A K K K

Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік

№ 4294 від 16 грудня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

16.12.2013                                      Київ                                             №   4294

Про затвердження Плану
діяльності з підготовки
проектів регуляторних актів на 2014 рік

З метою забезпечення реалізації вимог статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та враховуючи службову записку Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об’єктами державної власності від 16.12.2013 № 5-241,

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік (далі - План), що додається (додаток 1).

2. Керівникам структурних підрозділів Фонду державного майна України:

2.1 Здійснювати підготовку проектів регуляторних актів, аналізу регуляторного впливу, заходів з відстеження результативності стосовно кожного регуляторного акта відповідно до норм Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

2.2 У разі виникнення потреби у розробці проектів, що не увійшли до Плану, не пізніше ніж через десять робочих днів з дня одержання відповідного завдання надавати інформацію Управлінню координації розробки та виконання програмних документів (за формою, наведеною у додатку 2) для внесення змін до Плану.

3. Управлінню   координації  розробки та виконання програмних документів забезпечити протягом року внесення змін до Плану.

4. Управлінню  взаємодії  з  Верховною  Радою  України  та комунікаційного забезпечення за поданням Управління координації розробки та виконання програмних документів у термін до 25 грудня 2013 року забезпечити оприлюднення Плану та протягом року - змін до нього на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України.

5.  Контроль  за  виконанням  цього  наказу  покласти   на  заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

Голова Фонду

О. Рябченко

 


dod_4294_18122013_1.pdfДодаток