A A A K K K

Щодо анулювання свідоцтва про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів та про виключення інформації про оцінювача з Державного реєстру оцінювачів та суб‘єктів оціночної діяльності

№ 1776 від 22 серпня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.08.2013                              Київ                                      № 1776

Щодо анулювання свідоцтва
про реєстрацію в Державному
реєстрі оцінювачів та про виключення
інформації про оцінювача з Державного
реєстру оцінювачів та суб‘єктів
оціночної діяльності

Згідно з частиною другою статті 6 Закону України « Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні » від 12 липня 2001 року № 2658-ІІІ

 

Н А К А З У Ю :

  1. Анулювати свідоцтво про реєстрацію в  Державному реєстрі оцінювачів від 10  червня  2002 року  №  1135 , видане  Фондом державного майна України (далі - Фонд) Гонтіку Ю.А.
  2. Управлінню  з  питань  оціночної  діяльності  забезпечити виключення інформації про оцінювача Гонтіка Ю.А. з Державного реєстру оцінювачів та суб‘єктів оціночної діяльності.
  3. Управлінню  з  питань  оціночної  діяльності  забезпечити  інформування громадськості  щодо  змісту  цього  наказу  шляхом  опублікування його в «Державному інформаційному бюлетені про приватизацію» та додатку до «Державного інформаційного  бюлетеня  про приватизацію» - газеті « Відомості  приватизації » та  на  веб-сторінці  Фонду  в  Інтернеті.   
  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника   Управління з питань  оціночної діяльності.

 

Заступник голови Фонду                                                       І.Хотей