A A A K K K

Проект постанови правління Пенсійного фонду України "Про затвердження Порядку взаємодії під час застосування оцінки для цілей оподаткування за окремими видами майна та майнових прав"

від 28 лютого 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________ Київ №____________

Про затвердження Порядку взаємодії під час застосування оцінки для цілей оподаткування за окремими видами майна та майнових прав

Відповідно до вимог абзацу сімнадцятого пункту 5 частини першої статті 5 Закону України "Про Фонд державного майна України", з метою врегулювання питання обміну між Фондом державного майна України, Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством фінансів України, Міністерством юстиції України та Пенсійним фондом України інформацією, необхідною під час застосування оцінки для цілей оподаткування за окремими видами майна та майнових прав,

НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Порядок взаємодії під час застосування оцінки для цілей оподаткування за окремими видами майна та майнових прав, що додається.

2. Начальнику Управління з питань оціночної діяльності Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об'єктами державної власності Фонду державного майна України забезпечити державну реєстрацію цього наказу у Міністерстві юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти: у Фонді державного майна України - на директора Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об'єктами державної власності, у Міністерстві внутрішніх справ України - на заступника Міністра, у підпорядкуванні якого знаходиться відповідний структурний підрозділ; у Міністерстві фінансів України - на заступника Міністра, у підпорядкуванні якого знаходиться відповідний структурний підрозділ; у Міністерстві юстиції України - на заступника Міністра, у підпорядкуванні якого знаходиться відповідний структурний підрозділ.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова Фонду державного майна України О.Рябченко
Міністр внутрішніх справ України В. Захарченко
Перший Заступник Міністра фінансів України А. Мярковський
Міністр юстиції України О. Лавринович


dod_20120229.pdfДодаток