A A A K K K

Про затвердження нормативно – правового акта

від 4 вересня 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________                                   Київ                                      №____________

 

Про затвердження
нормативно – правового акта 

З метою забезпечення реалізації повноважень, визначених частиною четвертою статті 10¹ Закону України «Про приватизацію державного майна» та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25 липня 2012 року № 686 «Про затвердження Порядку визначення розміру частки, що належить державі у статутному капіталі господарських організацій, заснованих за участю держави на базі об'єднання майна різних форм власності»

 

 НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок організації роботи державних органів приватизації під час визначення розміру частки, що належить державі у статутному капіталі господарських організацій, заснованих за участю держави на базі об'єднання майна різних форм власності (додається).

2. Управлінню з питань реформування власності Департаменту планування процесів приватизації та реформування власності подати цей наказ у встановленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України. 

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

4. Визнати таким, що втратив чинність наказ Фонду державного майна України від 24 липня 2007 року № 1229 «Про затвердження Порядку встановлення наявності та розміру корпоративних прав держави в майні господарських організацій, заснованих на змішаній формі власності, та підготовки їх до приватизації», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 серпня 2007 року за № 926/14193.

5. Цей наказ набирає чинності з моменту його опублікування.

 

Голова Фонду                                                                         О. Рябченко

  • Додаток 1
  • Додаток 2
  • Додаток 3
  • Додаток 4
  • Додаток 5