A A A K K K

Про внесення змін до Порядку подання та розгляду заяви про включення об"єкта до переліку об"єктів, що підлягають приватизації, та заяви про приватизацію об"єктів груп А, Д та Ж

№ 437 від 1 квітня 2012 р.

 

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

02.04.2012                              Київ                                      № 437

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції
України 14 травня 2012 року за № 752/21065

 

Про внесення змін до Порядку подання та розгляду
заяви про включення об'єкта до переліку об'єктів,
що підлягають приватизації, та заяви про приватизацію
об'єктів груп А, Д та Ж

Відповідно до Закону України від 13 січня 2012 року № 4336-VI «Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012 - 2014 роки», частини першої статті 12 Закону України «Про приватизацію державного майна»,  частини четвертої статті 7 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)»

 

НАКАЗУЮ:

1. У заголовку та пункті 1 наказу Фонду державного майна України від   17 квітня 1998 року № 772 «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про приватизацію об’єктів груп А, Д, а також групи Ж (які підлягають приватизації способами, встановленими для об’єктів малої приватизації)», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 червня 1998 року за № 400/2840, слова «заяв про приватизацію об’єктів груп А, Д, а також групи Ж (які підлягають приватизації способами, встановленими для об’єктів малої приватизації)» замінити словами «заяви про включення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви про приватизацію щодо об'єктів державної власності груп А, Д та Ж».

2.  Внести зміни до Порядку подання та розгляду заяви про включення об'єкта до переліку об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви про приватизацію об'єктів груп А, Д та Ж, затвердженого зазначеним наказом, виклавши його у новій редакції, що додається.

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України від 28 вересня 2009 року № 1514 «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяви про участь в аукціоні з продажу об'єкта аукціону», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 27 жовтня 2009 року за № 987/17003.
 
4. Управлінню продажу об’єктів малої приватизації та ЦМК забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

5. Контроль за  виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу повноважень.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                О. Рябченко

 

Порядок подання та розгляду заяви про включення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви про приватизацію щодо об'єктів державної власності груп А, Д та Ж

Додаток 1

Додаток 2