A A A K K K

Про анулювання свідоцтв та визнання такими, що втратили чинність, наказів про включення інформації про оцінювача до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності

№ 3026 від 21 червня 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.06.2012                                  Київ                                      №3026

 

Про анулювання
свідоцтв  та  визнання такими,
що втратили чинність, наказів про
включення  інформації про  оцінювача до
Державного реєстру оцінювачів
та суб’єктів оціночної діяльності

На виконання наказу Фонду державного майна України (далі – Фонд) від 14.06.2012 № 2952 «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів ФДМУ»

 

НАКАЗУЮ:

1. Анулювати свідоцтва про включення інформації про  оцінювача до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності за напрямом 3 «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» та спеціалізацій в межах цього напряму та визнати такими, що втратили чинність, накази про включення інформації про оцінювача до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності, наведених у додатку.

2. Управлінню з питань оціночної діяльності забезпечити інформування громадськості щодо змісту цього наказу шляхом опублікування його в Державному інформаційному бюлетені про приватизацію та додатку до Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію – газеті «Відомості приватизації» і на веб-сторінці Фонду в Інтернеті.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Управління з питань оціночної діяльності.

 

Заступник Голови Фонду                                         І. Хотей

 

  • Додаток