A A A K K K

Про включення до переліку об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації

Текст документу

№ 1585 від 27 жовтня 2015 р.

 

 

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

27.10.2015                                   Київ                                      №  1585

 

 

 

 

Про включення до переліку

об’єктів державної власності

групи А, що підлягають приватизації

 

 

Відповідно до статті 7 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», постанови Кабінету Міністрів України від 12 травня  2015 року № 271 «Про проведення прозорої та конкурентної приватизації у 2015 році» та розпорядження Кабінету Міністрів України від             23 вересня 2015 року № 1035-р  «Про приватизацію об’єктів паливно-енергетичного комплексу»       

 

НАКАЗУЮ:

1. Включити до переліку об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації шляхом продажу за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону, єдині майнові комплекси згідно з додатком до цього наказу (додається).

2. Управлінню приватизації об’єктів груп А, Д та Ж Департаменту конкурентних продажів об’єктів приватизації Фонду державного майна України:

повідомити балансоутримувача про включення єдиних майнових комплексів, вказаних  в додатку, до переліку об'єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації шляхом продажу за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону;

здійснити приватизацію єдиних майнових комплексів, вказаних в додатку, згідно з чинним законодавством України про приватизацію.

3. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на директора Департаменту конкурентних продажів об’єктів приватизації Фонду державного майна України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

           Голова Фонду                                                                  І. Білоус