A A A K K K

Про внесення змін у додаток до наказу Фонду державного майна України від 17.01.2019 № 40 «Про реорганізацію регіональних відділень Фонду державного майна України»

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.03.2019                                            Київ                                              № 288

 

Про внесення змін у додаток до наказу
Фонду державного майна України
від 17.01.2019 № 40 «Про реорганізацію
регіональних відділень
Фонду державного майна України»

 

           Відповідно до Закону України «Про Фонд державного майна України»та у зв’язку з кадровими змінами

НАКАЗУЮ:

  Внести зміни у додаток до наказу Фонду державного майна України  від 17.01.2019 № 40 «Про реорганізацію регіональних відділень Фонду державного майна України», виклавши його в новій редакції:

    «1. Комісія з реорганізації Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській області, призначити Головою комісії з реорганізації – Каюріну Оксану Валеріївну, заступника начальника Управління орендних відносин та оцінки діяльності – начальника відділу  оцінки майна та майнових прав Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях.

2. Комісія з реорганізації Регіонального відділення Фонду державного майна України по Сумській області, призначити Головою комісії з реорганізації – Михайленка Дмитра Геннадійовича, заступника начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях – начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області.».

 

          Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

В. о. Голови Фонду                                                                       В. ТРУБАРОВ