A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Полтавській та Сумській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях від 20.04.2021 №­­­397 прийнято рішення про приватизацію окремого майна – нежитлові приміщення в житловому будинку, загальною площею 75,2 кв. м., за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Розсошенці, вул. Кременчуцька, 8, що знаходяться на балансі Полтавської експедиції по геофізичним дослідженням у свердловинах державного геофізичного підприємства «Укргеофізика» (код ЄДРПОУ 21044912), орган управління – Державна служба геології та надр України, шляхом продажу на аукціоні без умов.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях від 20.04.2021 №­­­396 прийнято рішення про приватизацію окремого майна – нежиле приміщення, загальною площею 258,2 кв. м., за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Розсошенці, вул. Кременчуцька, 8, приміщення 128, що знаходяться на балансі Полтавської експедиції по геофізичним дослідженням у свердловинах державного геофізичного підприємства «Укргеофізика» (код ЄДРПОУ 21044912), орган управління – Державна служба геології та надр України, шляхом продажу на аукціоні без умов.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях від 20.04.2021 №­­­395 прийнято рішення про приватизацію окремого майна – нежитлове приміщення (приміщення АТС) в житловому будинку, загальною площею 59,8 кв. м., за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Розсошенці,                    вул. Комарова, 4 А, що знаходяться на балансі Полтавської експедиції по геофізичним дослідженням у свердловинах державного геофізичного підприємства «Укргеофізика» (код ЄДРПОУ 21044912), орган управління – Державна служба геології та надр України, шляхом продажу на аукціоні без умов.