A A A K K K

Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності

від 3 лютого 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

Н А К А З

______________                                          Київ                                          №___________

 

 

Про затвердження Переліку
документів, які подаються
орендодавцеві для укладення
договору оренди майна, що
належить до державної власності

Відповідно до статті 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Перелік документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності (додається).

2. Управлінню з питань управління державним майном та орендних відносин подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

3. Управлінню взаємодії з Верховною Радою України та комунікаційного забезпечення забезпечити в установленому порядку розміщення цього наказу на веб-сторінці Фонду державного майна України.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України від 14 листопада 2005 року № 2975 «Про затвердження Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 16 січня 2006 р. за № 29/11903.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                   О. Рябченко



doc_01022013_1.pdfПерелік документів, які подаються орендарем орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності